top of page

ZOMERSALON

Участвую на выставке "Zomersalon" в Гааге (Нидерланды). Выставка работает с 22 августа по 25 сентября 2015. Выставка интересная и универсальная потому, что она совпадает с деятельностью PULCHRI в Гааге в качестве музея. Ассоциация художников PULCHRI основана в 1847 году. Выставка Zomersalon состоит из двух частей: в Mesdagzaal - это работы современных художников Pulchri, в Weissenbruchzaal работы Pulchri художников прошлых лет. Выставка в Hardenbergzaal отличный обзор истории Pulchri: с первых дней (художники прошлых лет) и современных художников (членов Pulchri). De eerste Zomersalon komt eraan, een primeur voor Pulchri omdat de kunstlievende leden het een keer voor het zeggen hebben. Het is een ode aan u allen: de kunstminnaars. Het belooft een mooie en veelzijdige tentoonstelling te worden die - mede omdat deze samenvalt met activiteiten in de stad, als Museumnacht, Haags Uit Festival en Open Monumentendagen - veel aandacht zal krijgen. De tentoonstelling zal in twee onderdelen ingedeeld worden: in de Mesdagzaal komt werk van hedendaagse Pulchri kunstenaars te hangen, terwijl in de Weissenbruchzaal werk van Pulchri kunstenaars van weleer te zien zal zijn. Zo vormt de Zomersalon samen met de tentoonstelling in de Hardenbergzaal een prachtig overzicht van de geschiedenis van Pulchri: van de beginperiode van Hardenberg en de kunstenaars van weleer, tot de huidige kunstenaars. De opening vindt plaats op zaterdag 22 augustus om 17.00 uur

посты
bottom of page